050-313 18 78
Info@Axsio.nl

Kosten

Kosten

Het implementatie-pakket kost u eenmalig 500 euro.
Daarvoor installeren we het VCP-software bij uw bedrijf en krijgt u 12 uur begeleiding van de externe verzuim-specialist van Axsio, bijvoorbeeld voor de volgende diensten:

  • samenstellen van uw eigen verzuimorganisatie
  • het opstellen van uw eigen verzuimprotocol
  • het op maat maken en beheren van het registratiesysteem
  • het begeleiden van uw verzuim-verantwoordelijke medewerker(s)

Na de implementatie worden er op basis van de samenstelling van uw verzuimorganisatie, afspraken gemaakt over de inzet van de verzuimspecialist van Axsio.
Vervolgens wordt er een offerte opgesteld. U kunt kiezen voor een abonnement (op maat), maar u kunt de verzuimspecialist ook op uurbasis inhuren (inclusief gebruik VCP-systeem).
De bedrijfsarts en andere externe specialisten worden per consult ingehuurd.
Over het algemeen zorgt de werkgever zelf voor de administratieve ondersteuning, werkplek, spreekkamer en kantoorbenodigdheden.

Geen opzegtermijn
Er geldt geen opzegtermijn. Als Axsio niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u zonder kosten elk moment van het systeem af.

Verzuimverzekering
Axsio sluit naadloos aan bij de meeste verzuim-verzekeringspakketen. Betrek uw zorgverzekeraar vroegtijdig bij uw plannen. Zij hebben er alle belang bij dat u uw verzuimmanagement wilt optimaliseren, maar zijn wellicht nog niet helemaal voorbereid op uw keuze voor een innovatieve Eigen Regie-model.

Bent u beter af met Axsio?
Wij zijn er van overtuigd dat dat het geval is, maar oordeelt u zelf en klik hier voor een productvergelijking.